Praktisk Information

-

Praktisk Information

Nordby Wool Days

Strikkefestivalen afholdes i Nordby på Fanø.

NORDBY: Vi holder til på FANØ SKOLE, Stadionvej 17(workshops og aftenarrangementer), i FANØ HALLEN, Stadionvej 13 (salgsstande og loungeområde med café) og i "STRIEN", Lindevej 5-7, som danner rammen om festivalkontoret, loungeområde med café, og scenen, hvor der hele weekenden holdes forskellige foredrag. Du skal købe en entrébillet (festivalarmbånd) for at få adgang til lounge- og standområdet.

Wooldays.dk

Nordby Wool Days har sin egen hjemmeside, www.wooldays.dk.  Den vil løbende blive ført á jour med eventuelle ændringer/nyheder, der måtte forekomme inden og i løbet af festivalen. Det er derfor en god idé at gå ind på siden, inden man kommer til Fanø, for at se om der f.eks. er ændringer i det, man har tilmeldt sig. Tilmeld dig vores Nyhedsmail, så er du sikker på at få de seneste Nyheder eller ændringer i programmet.

Køb din billet online ELLER I VORES FESTIVALKONTOR (KUN ENTRÈBILLETTER)

I vores festival-kontor i "STRIEN", Lindevej 5-7 i Nordby kan du afhente dit festival armbånd mod fremvisning af en ordrebekræftelse, samt få alle de informationer om festivalen, som du har brug for. Det er også her, at eventuel overskydende festivalarmbånd bliver sat til salg.

Festivalkontorets  åbningstider:

Torsdag den 14/9 kl.10 – 16.00
Fredag den 15/9 kl. 10 – 18.00
Lørdag den 16/9 kl. 10 – 18.00
Søndag den 17/9 kl. 10 – 15.00

Færge

Check færgetider på www.fanoelinjen.dk

Bus, taxa, cykel samt øvrig transport

Esbjerg Taxi, tlf. 75 14 45 00 (kører kun i Esbjerg)

Fanø Taxa, tlf. 88443399

Bus fra Esbjerg togstation til Fanø Færgen:

Bus nr. 11-12-13 kører fra Busterminalen til Fanø Færgen. Afgang på minut-tallene 15 - 35 - 49

Taxa på Fanø

Taxa tlf. 88 44 33 99
- Begrænset antal vogne - derfor bestil i god tid !
- Taxa kører 24 timer i døgnet året rundt

Telebus på Fanø

Telebussen kan have op til 8 passagerer. Det er chaufføren, der planlægger ruten, og af hensyn til andre passagerer kører bussen ikke altid den korteste vej.
Telebussen kører fra dør til dør efter eget ønske, og der må forventes en vis ventetid. Ønsker man at nå en bestemt færge eller at blive afhentet på et bestemt tidspunkt skal kørslen bestilles i så god tid at chaufføren kan planlægge sine ture (gerne 2 timer før afgang).

Bemærk: Turen skal være afsluttet inden for tidsrummet, hvor telebussen kører.

Priser - telebussen
Det koster 40,- kr. pr. voksen og 20. kr. pr barn.

Telebus tlf. 29 68 82 00 gældende alle dage:
- Telebussen kører: kl. 19.00 - 23.00
- Der kan ringes til telebussen: Fra kl. 16 for bestilling samme dag.

bus på Fanø

Kører efter busplan - Se info her

Cykler

Cykler kan lejes flere steder på øen – kontakt evt. turistbureauet herom, tlf. 70264200. Det er dejligt med en cykel og ganske praktisk. Det tager 10 minutter at cykle til stranden fra Nordby, 20 minutter til Rindby Strand og 40 minutter at cykle til Sønderho – i medvind. Regn med det dobbelte i modvind! Hvis du selv tager din cykel med, så kommer den gratis med færgen.

Et særligt tilbud fra Fanø Bikes:

  1. De orange Donkey cykler (60 stk i alt) som kan lejes via appen ”Donkey Republic”. Man beholder cyklen så længe man ønsker og kan leje ved én station og aflevere ved en anden. Klik her: Cykelleje på timebasis - Fanø Bikes (fanobikes.dk)

Det koster 18 kr. for 15 min., 28 kr. for en time, 78 kr. for 4 timer, 130 kr. for 24 timer osv. (altså timeprisen falder jo længere man har den).

Man kan ikke reservere disse cykler.


  1. Cykler med levering og afhentning ved sommerhus, B&B, hotel eller anden adresse.

Da pris og varighed afviger fra standarden vil man ikke kunne leje dem via hjemmesiden www.fanobikes.dk , men kan i stedet sende en mail med bestilling til info@fanofirmaevent.dk

Ellers anbefales det at tage bil med til Fanø, hvis man gerne vil se mere af øen – og det anbefaler vi selvfølgelig. Derudover er der flere arrangementer, som kræver, at man selv kan køre til stedet. Bla. østers safari.

Parkering

Alle events kan nås på gåben, når man først er ankommet med færgen. Det tager 10 - 15 minutter at spadsere fra færgen til festival-området, og kun et par minutter, før man er i Nordbys hyggelige gågade.

Der er meget begrænsede parkeringsmuligheder ved festivalpladsen i år, bortset fra et par handicap parkeringspladser. Vi anbefaler, at man parkerer på en af Nordbys mange parkeringspladser og spadserer via Hovedgaden  til "STRIEN" og FANØHALLEN, hvor alle standene findes. Vi henviser til øvrige parkeringsområder i Nordby - alle i passende gåafstand til festivalområdet. Der udfærdiges et kort med program og parkeringsmuligheder - klik HER

Indkvartering

Der er et væld af forskellige overnatningsmuligheder på Fanø, og lad os sige det med det samme: Vi er vant til at have mange gæster, så der er masser af plads til samtlige festival-deltagere! Festivalen afholdes i lavsæsonsperiode, hvorfor det er billigt at leje et sommerhus, en ferielejlighed eller en campinghytte, hvis man er flere, der rejser sammen. Der er også mulighed for overnatning på hoteller, kroer eller B&B, men sidstnævnte er erfaringsmæssigt ofte allerede fuldbookede året inden. Vent ikke for længe med at finde en overnatningsmulighed, såfremt du kun er ude efter overnatning for nogle enkelte dage.

Indkvartering i private hjem eller private sommerhuse/ferielejligheder

Over årene har vi introduceret formidling af privat indkvartering. Det var der rigtig mange, der benyttede sig af, og de fleste har booket ”deres” sted igen lige siden. Men nye steder er kommet til, og kommer i øvrigt løbende ind. Vi informerer løbende om aktuel privat indkvartering. Strikkefestivalen formidler kun kontakten og har derfor intet at gøre med udlejningen i øvrigt. Vi lægger hele tiden nye henvendelser om privat udlejning ind på siden, så check igen, såfremt der meldes midlertidigt udsolgt. Dette er en meget populær form for indkvartering, da de lokale værter ofte synes, at der skal fortælles en god lokal historie, så vores gæster får en særlig oplevelse.

Privat indkvartering - opdateres løbende

NORDBY WOOLDAYS er blot formidler af denne form for udlejning. Alle aftaler indgås direkte med udlejer og er NORDBY WOOLDAYS uvedkommende.

Vi lægger løbende nye indkvarteringsmuligheder ind.

Fanø Turistbureau

tlf. 70 26 42 00 www.visitfanoe.dk.

Fanø Turistbureau henviser til overnatningsmuligheder, f.eks. bed & breakfast, hotel, ferielejligheder, kroer, campingpladser, sommerhusbureauer o.l. Her kan også bestilles brochuren ”Fanø Guiden”, som er god at have i lommen, hvis man færdes på egen hånd og vil vide alt om Fanø.

Forplejning

Caféer og restauranter har åbent på det meste af øen. Check deres aktuelle hjemmesider. Der kan være rift om bord-reservationerne om aftenen, så vent ikke for længe med at booke bord. BESTIL BORD I GOD TID. Festivalen har sin egen lounge med café og underholdning - se åbningstider under "Åbningstider Butiksstande" her på siden.

Øvrige aktiviteter

Hvor mærkeligt det end lyder, så er der jo nogle, som har lyst til at se på andet end strik i weekenden! Hvad med at kigge nærmere på vores forslag til udflugter, man kan foretage sig, hvis man IKKE strikker, der er mange muligheder, bl.a. øl smagning på vores eget, lille bryghus, en omgang golf på Danmarks eneste links-bane eller noget helt tredje? Mere om aktiviteter på www.visitfanoe.dk

Musikalsk underholdning i Nordby

Under hele festivalen, vil vi diske op med musikalsk live underholdning, som sætter dig I en dejlig stemning. Se program, hvornår der spilles. Derudover vil der være anden spontan underholdning i gaderne i Nordby.

Aftenprogrammer i Nordby

Alle aften-arrangementer har begrænset plads, og de plejer normalt at blive udsolgt ret hurtigt.

Gratis foredrag

Du har mulighed for at høre forskellige foredrag fra vores store scene i Nordby. Disse foredrag er gratis, når du har købt entrebillet.

Åbningstider butiksstande

Fanø Hallen i Nordby danner rammen om specielt inviterede butikker med både uld og kunsthåndværk. Sørg for, at du har masser af tid til at fordybe dig! Åbningstider som følger:

Fredag den 15. september kl. 10 – 18.00

Lørdag den 16.  september kl. 10 – 18.00

Søndag den 17. september kl. 10 – 16.00

Undervisningssteder

Der undervises på FANØ skole i Nordby.

Festivalens workshop program foregår på FANØ SKOLE, som er nyrenoveret og beliggende ud til skønt naturområde. I programmet fremgår det, hvor hver enkelt workshop skal afholdes. Vi tager dog forbehold for ændringer, såfremt workshops ikke kan gennemføres, eller vi af en eller anden grund bliver nødt til at ændre på kursus lokalerne. Vi anbefaler derfor at du inden festivalens start tjekker på www.wooldays.dk, om din workshop har flyttet lokale.

HUNDE

Vi kan desværre IKKE tillade hunde indendøre på festivalen.

Hotline telefon

Er der spørgsmål eller brug for hjælp, så ring på følgende telefon nummer: 23259030

Arrangør af Nordby Wool Days er:

Christel & Jørgen Seyfarth

Postadresse: Engen 4

Butik: Hovedgaden 76

Nordby 6720 Fanø

Mail: info@wooldays.dk

www.wooldays.dk

Vores billetsystem

Vi samarbejder med TIKKIO billetsystem. Det betyder, at den eneste fysiske billet, der udleveres er festivalarmbånd (entrébilletter) mod forevisning af din ordrebekræftelse (enten som trykt papir eller på telefonen), det vil ikke længere være nødvendigt at hente billetter på festivalkontoret til aftenarrangementer og øvrige arrangementer, købt på E-shoppen, bortset fra entrébilletten. På ordrebekræftelserne vil der fremgå en stregkode for hver booking, og denne stregkode scannes ind og registreres elektronisk ved indgangen for alle øvrige billetter. Vi anbefaler, at du køber dine billetter hjemmefra, så du sikrer dig en plads på den ønskede event.

No items found.

Priser

Festival armbånd (dagsbillet FREDAG eller LØRDAG)
FREDAG eller LØRDAG
150.00
DKK
Gammeldags "Bindstouw" på Fanø Museum
125.00
DKK
Tyvstartscafé
TORSDAG
95.00
DKK
STRIK.SPIS.DRIK - Strikkecafé på Fanø Bryghus
Onsdag, torsdag, fredag, lørdag. Ølsmagning og lettere anretning
295.00
DKK
Sejltur med Everten Rebekka
325.00
DKK
Guided byrundtur i Nordby
Grupper: kontakt info@wooldays.dk
100.00
DKK
Lørdag aften
Spisning med diverse musikalsk underholdning (Jane & Shane)
495.00
DKK
Fredag aften
Fællesspisning og modeshow (DUODU)
395.00
DKK
Workshop
3 timers workshop
475.00
DKK
Festival armbånd (dagsbillet SØNDAG)
Søndag
100.00
DKK
Festival armbånd
Hele weekenden (fredag-søndag)
250.00
DKK