Kære festivalgæst

-

Kære festivalgæst

Kære venner

Vi startede som Fanø Strikkefestival i 2005 og i 2021 skiftede vi navn til NORDBY WOOLDAYS - by Fanø Strikkefestival.

Festivalen er nu udelukkende forankret i Nordby, hvor målet er, at hele byen og Nordby Handelsstandsforening samler sig om Wooldays og giver gæsterne en endnu større oplevelse fra det øjeblik de rammer kajkanten på Fanø.

Konceptet for festivalen  vil holde fast i alle de gode ting - altid med det for øje, at nye ressourcer og ideer skal fremme den i forvejen gode oplevelse hos gæsterne - nemlig at vi mødes og råhygger os sammen med gode venner, men også finder rum til nye dejlige bekendtskaber, samtidig med at vi lader os inspirere gennem workshops, foredrag og underholdning.

Festivalens rammer

Festivalen har i år sit omdrejningspunkt omkring FANØ SKOLE, FANØ HALLEN og "STRIEN". Vi opbygger et spændende område med vores info-skranke, scene med foredrag og underholdning og caféområde samt standområde med salg af alt det uld og garn, som du kan drømme om. Du skal købe en entrébillet (festivalarmbånd) for at få adgang til vores lounge- og standområde
NORDBY WOOLDAYS Fanø finder sted fra den 15.-17. september 2023, og salget af entrébilletter og diverse arrangementer er åbnet- klik på BESTIL BILLETTER.
På FANØ SKOLE afholder vi også vores workshops og store aften arrangementer.

GRATIS STRIKKESTATIONER PÅ NORDBY WOOLDAYS

Vi gentager sidste års populære gratis strikkestationer, hvor man forskellige steder i Nordby kan dumpe ind for en kort stund og lære en teknik. Det er ikke en workshop, hvor man får noget med hjem, men en hurtigvisning af en populær teknik.
Der afholdes strikkestationer på Fanø Krogaard, Værftet og i Kaffehuset i Nordby, fredag og lørdag i tidsrummet mellem kl. 13 - 16.00
STRIKKESTATIONERNE HAR FØLGENDE TEKNIKKER PÅ PROGRAMMET I ÅR:

Introduktion til italiensk opslag og aflukning

Løse ender eller ej

Japanske vendepinde

Skal vi splejse?

Spejlede ind- og udtagninger

Baglæns strik

Come together

Vi kan godt lide at have et tema til at inspirere os, og i 2023 er vores arbejdstitel igen ”COME TOGETHER”. Vi vil gerne bygge videre på det "NÆRVÆR", som altid har været festivalens omdrejningspunkt – nemlig at vi mødes og råhygger os sammen med gode venner, skaber nye bekendtskaber, lader os inspirere af de nyeste trends på selve festivalen, men også lader os indhylle i vores skønne ø, Fanø, som har så meget at byde på, og som danner den uerstattelige og helt unikke ramme om selve strikkefestivalen - VELKOMMEN!

No items found.

Priser

Festival armbånd (dagsbillet FREDAG eller LØRDAG)
FREDAG eller LØRDAG
150.00
DKK
Gammeldags "Bindstouw" på Fanø Museum
125.00
DKK
Tyvstartscafé
TORSDAG
95.00
DKK
STRIK.SPIS.DRIK - Strikkecafé på Fanø Bryghus
Onsdag, torsdag, fredag, lørdag. Ølsmagning og lettere anretning
295.00
DKK
Sejltur med Everten Rebekka
325.00
DKK
Guided byrundtur i Nordby
Grupper: kontakt info@wooldays.dk
100.00
DKK
Lørdag aften
Spisning med diverse musikalsk underholdning (Jane & Shane)
495.00
DKK
Fredag aften
Fællesspisning og modeshow (DUODU)
395.00
DKK
Workshop
3 timers workshop
475.00
DKK
Festival armbånd (dagsbillet SØNDAG)
Søndag
100.00
DKK
Festival armbånd
Hele weekenden (fredag-søndag)
250.00
DKK