Kære festivalgæst

-

Kære festivalgæst

Kære venner

Fanø Strikkefestival fortsætter som Nordby Wooldays Fanø.

Der vil også være gang i garnet og svirren fra strikkepinde på Fanø fremover. Et nyt samarbejde med Nordby Handelsstandsforening  har overbevist os om at videreføre den umådeligt populære festival.

Med det nye samarbejde får vi nu mulighed for at koncentrere os om indholdet af festivalen, der fremover vil have navnet ”Nordby Wooldays Fanø” - by Fanø Strikkefestival. Festivalen vil blive forankret i Nordby og med det nye samarbejde er det målet, at hele byen og Nordby Handelsstandsforening samler sig om Wooldays og giver gæsterne en endnu større oplevelse fra det øjeblik de rammer kajkanten på Fanø.

Konceptet for festivalen i 2022 vil holde fast i alle de gode ting og tilpasses det nye samarbejde. Altid med det for øje, at nye ressourcer og ideer skal fremme den i forvejen gode oplevelse hos gæsterne - nemlig at vi mødes og råhygger os sammen med gode venner, men også finder rum til nye dejlige bekendtskaber, samtidig med at vi lader os inspirere gennem workshops, foredrag og underholdning.

Festivalens rammer

Vi giver igen plads til vores store Bazartelt, som bliver placeret på vestsiden af FANØ SKOLE. I Bazarteltet har vi vores info-skranke, scene med foredrag og underholdning og caféområde samt standområde med 82 standpladser. Du skal købe en entrébillet (festivalarmbånd) for at få adgang til Bazarteltet.
Nordby Wooldays Fanø finder sted fra den 15.-18. september 2022, og billetsalget er åbent - klik på BESTIL BILLETTER.
På FANØ SKOLE og i FANØ HALLEN afholder vi vores workshops.

Come together

Vi kan godt lide at have et tema til at inspirere os, og i 2022 er vores arbejdstitel igen ”COME TOGETHER”. Vi vil gerne bygge videre på det "NÆRVÆR", som altid har været festivalens omdrejningspunkt – nemlig at vi mødes og råhygger os sammen med gode venner, skaber nye bekendtskaber, lader os inspirere af de nyeste trends på selve festivalen, men også lader os indhylle i vores skønne ø, Fanø, som har så meget at byde på, og som danner den uerstattelige og helt unikke ramme om selve strikkefestivalen.

No items found.

Priser

Gammeldags "Bindstouw" på Fanø Museum
95.00
DKK
Div. foredrag i spejlsalen
150.00
DKK
Tyvstartscafé
torsdag
95.00
DKK
Workshop 1, 11 & 27
625.00
DKK
Sejltur med det gode skib 'Martha af Fanø'
Der serveres et glas vin under sejladsen
295.00
DKK
Strikkecafé på Fanø Bryghus
Torsdag, fredag, lørdag og søndag. Ølsmagning og lettere anretning
295.00
DKK
Sejltur med Everten Rebekka
325.00
DKK
Guided byrundtur i Nordby
Grupper: kontakt info@wooldays.dk
75.00
DKK
Lørdag aften
Fællesspisning med diverse underholdning.
395.00
DKK
Fredag aften
Fællesspisning med diverse underholdning.
395.00
DKK
Torsdag aften
Smag på Fanø
395.00
DKK
Lang workshop
6 timers workshop
950.00
DKK
Kort workshop
3 timers workshop
475.00
DKK
Festival armbånd (dagsbillet KUN SØNDAG)
Søndag
75.00
DKK
Festival armbånd
Hele weekenden
225.00
DKK