Booking

-

Booking

Du foretager dine bestillinger i "BESTIL BILLETTER"

Hvis du tidligere har købt events via Tikkio/Fanø Strikkefestival, så husker systemet dig - ellers vil du blive bedt om at oprette en ny bruger profil i forbindelse med dit 1. køb. Du modtager på mail en ordrebekræftelse fra E-shoppen/TIKKIO. Denne kvittering er dit bevis for, at du er registreret. Ordrebekræftelsen skal forevises på forlangende, f.eks. ved check-in på workshops. Der bliver ikke udsendt yderligere bekræftelser, så husk at printe den ud med det samme og have den med dig til Fanø! Har du tilkøbt entrebillet (festivalarmbånd) vil du modtage dette ved forevisning af din ordrebekræftelse på festivalkontoret i BAZARteltet i Nordby.

Har du ikke fået printet din ordrebekræftelse ud, kan du finde den igen ved at logge ind på din "Brugerkonto" hos www.tikkio.com. Har du af uvisse årsager ikke modtaget en ordrebekræftelse, så kan vi hjælpe dig med at finde dine ordrer igen - mail til os på: info@wooldays.dk, eller brug SUPPORT hos www.tikkio.com

​VIGTIGT - Booking, annulleringer og ændringer:

BEMÆRK - for at undgå bestillinger, der "hænger" i systemet, så er din bestilling ikke sikret, før du har gennemført betalingen.

Det er muligt at købe alle de entré-, foredrags- og eventbilletter, man har brug for. Entrebillet er ikke inkluderet i workshopprisen. Man skal også købe entrebillet, såfremt man deltager på workshops og man ønsker at besøge standene i Nordby. Entrébilletten (festivalarmbånd) giver adgang til Bazarteltet med foredrag og underholdning, mad og drikke samt 82 salgs-standpladser.
Sidste tilmeldingsfrist er dagen for arrangementet.

Workshops fyldes op fortløbende. Vi forbeholder os ret til at aflyse workshops i tilfælde af manglende tilslutning eller at flytte workshops til andre lokaler. For meget indbetalt vil herefter blive refunderet. Annulleringer fra deltagers side * (gælder for både workshops, diverse events og aftenarrangementer) efter 1. august 2022 refunderes ikke. Entrébilletter refunderes ikke.

*Ved annulleringer/ombookinger før den 1. August 2022, opkræver vi et refunderingsgebyr på 50 kr. per person per annullerede/ombookede arrangement. Entrébilletter refunderes ikke.

Opdatering: Corona-udbruddet og aflysning eller flytning af begivenheder

Både Tikkios forpligtelser og vores arrangørers forpligtelser med hensyn til køb og begivenhedsbeskrivelser, herunder arrangørens ansvar for udførelsen af ​​begivenheden, herunder billetkøberens ret til refusion, ophører, hvis begivenheden påvirkes af en Force Majeure-situation før eller under begivenheden. Med Force Majeure menes årsager, der er uden for Tikkios og / eller arrangørens rimelige kontrol, såsom større udbrud, nationale sikkerhedsordrer eller instruktioner fra nationale eller lokale myndigheder.

Priser

Gammeldags "Bindstouw" på Fanø Museum
95.00
DKK
Div. foredrag i spejlsalen
150.00
DKK
Tyvstartscafé
torsdag
95.00
DKK
Workshop 1, 11 & 27
625.00
DKK
Sejltur med det gode skib 'Martha af Fanø'
Der serveres et glas vin under sejladsen
295.00
DKK
Strikkecafé på Fanø Bryghus
Torsdag, fredag, lørdag og søndag. Ølsmagning og lettere anretning
295.00
DKK
Sejltur med Everten Rebekka
325.00
DKK
Guided byrundtur i Nordby
Grupper: kontakt info@wooldays.dk
75.00
DKK
Lørdag aften
Fællesspisning med diverse underholdning.
395.00
DKK
Fredag aften
Fællesspisning med diverse underholdning.
395.00
DKK
Torsdag aften
Smag på Fanø
395.00
DKK
Lang workshop
6 timers workshop
950.00
DKK
Kort workshop
3 timers workshop
475.00
DKK
Festival armbånd (dagsbillet KUN SØNDAG)
Søndag
75.00
DKK
Festival armbånd
Hele weekenden
225.00
DKK