Booking

-

Booking

Du foretager dine bestillinger i "BESTIL BILLETTER"

Hvis du tidligere har købt events via Tikkio/Fanø Strikkefestival, så husker systemet dig - ellers vil du blive bedt om at oprette en ny bruger profil i forbindelse med dit 1. køb. Du modtager på mail en ordrebekræftelse fra E-shoppen/TIKKIO. Denne kvittering er dit bevis for, at du er registreret. Ordrebekræftelsen skal forevises på forlangende, f.eks. ved check-in på workshops. Der bliver ikke udsendt yderligere bekræftelser, så husk at printe den ud med det samme og have den med dig til Fanø! Har du tilkøbt entrebillet (festivalarmbånd) vil du modtage dette ved forevisning af din ordrebekræftelse på festivalkontoret  i STRIEN, Lindevej 5-7, Nordby.

Entrébilletten (festivalarmbånd) giver adgang til lounge- og standområdet med foredrag og underholdning, mad og drikke samt salgs-standpladser.

Sidste tilmeldingsfrist er dagen for arrangementet.
FIND DIN BILLET IGEN:

Har du ikke fået printet din ordrebekræftelse ud, kan du finde den igen ved at logge ind hos www.tikkio.com og søge under "Mine køb" - Du går ind på www.tikkio.com og logger ind med din mailadr. og det password, som du valgte, da du bookede dine billetter. Herefter klikker du på "Mine køb".

Har du af uvisse årsager ikke modtaget en ordrebekræftelse, så kan vi hjælpe dig med at finde dine ordrer igen - mail til os på: info@wooldays.dk, eller brug SUPPORT hos www.tikkio.com

VIGTIGT - Booking, annulleringer og ændringer:

BEMÆRK - for at undgå bestillinger, der "hænger" i systemet, så er din bestilling ikke sikret, før du har gennemført betalingen.

Det er muligt at købe alle de entré-, foredrags- og eventbilletter, man har brug for. Entrebillet er ikke inkluderet i workshopprisen. Man skal også købe entrebillet, såfremt man deltager på workshops og man ønsker at besøge standene i Nordby.

Workshops fyldes op fortløbende. Vi forbeholder os ret til at aflyse workshops i tilfælde af manglende tilslutning eller at flytte workshops til andre lokaler. For meget indbetalt vil herefter blive refunderet.

Annulleringer fra deltagers side * (gælder for både workshops, diverse events og aftenarrangementer) efter 1. august 2023 refunderes ikke. Entrébilletter refunderes ikke.

*Ved annulleringer/ombookinger før den 1. August 2023, opkræver vi et refunderingsgebyr på 50 kr. per person per annullerede/ombookede arrangement. Entrébilletter refunderes ikke - øvrige arrangementer kan frem til den 10/9 konverteres til et gavekort, som kan bruges til at købe et andet arrangement i 2023, dog ikke til indkøb af mad og drikke.

Opdatering: Aflysning eller flytning af begivenheder

Både Tikkios forpligtelser og vores arrangørers forpligtelser med hensyn til køb og begivenhedsbeskrivelser, herunder arrangørens ansvar for udførelsen af ​​begivenheden, herunder billetkøberens ret til refusion, ophører, hvis begivenheden påvirkes af en Force Majeure-situation før eller under begivenheden. Med Force Majeure menes årsager, der er uden for Tikkios og / eller arrangørens rimelige kontrol, såsom større udbrud, nationale sikkerhedsordrer eller instruktioner fra nationale eller lokale myndigheder.

Priser

Festival armbånd (dagsbillet FREDAG eller LØRDAG)
FREDAG eller LØRDAG
150.00
DKK
Gammeldags "Bindstouw" på Fanø Museum
125.00
DKK
Tyvstartscafé
TORSDAG
95.00
DKK
STRIK.SPIS.DRIK - Strikkecafé på Fanø Bryghus
Onsdag, torsdag, fredag, lørdag. Ølsmagning og lettere anretning
295.00
DKK
Sejltur med Everten Rebekka
325.00
DKK
Guided byrundtur i Nordby
Grupper: kontakt info@wooldays.dk
100.00
DKK
Lørdag aften
Spisning med diverse musikalsk underholdning (Jane & Shane)
495.00
DKK
Fredag aften
Fællesspisning og modeshow (DUODU)
395.00
DKK
Workshop
3 timers workshop
475.00
DKK
Festival armbånd (dagsbillet SØNDAG)
Søndag
100.00
DKK
Festival armbånd
Hele weekenden (fredag-søndag)
250.00
DKK